В навечерието на 1-ви март в Габрово  ще има благотворителен

...
В навечерието на 1-ви март в Габрово  ще има благотворителен
Коментари Харесай

В Габрово ще има благотворителен базар за мартеници в помощ на наркозависими

В навечерието на 1-ви март в Габрово  ще има благотворителен базар в помощ на лечебния център „ Свети Илия “ от село Поповци. Инициативата е под наслов „ Купете мартеници с идея “ и е по концепция на фейсбук-групата „ Добрини за Габрово “, осведомиха от пресцентъра на общината.  

Благотворителният базар ще бъде ситуиран в спортната зала „ Орловец “ от 10:00 до 16:00 часа през почивните дни – 26 и 27 февруари.  Кампанията цели да поддържа хората със зависимости, които се лекуват в центъра.  Лечебното заведение е  на самоиздръжка и разчита главно на дарения и такси от  фамилиите, които могат да си го разрешат.

Освен мартеници базарът ще предложи ръчно направени дарове , аранжировки, свещи, украшения, картини, плетива и други истински произведения. Те са направени от потребителите на центъра и от ученици на детските градини и учебните заведения в Габрово, от  създатели и от  представители на обществените услуги.

Организаторите приканиха габровци да  оказват помощ със средства и със съпричастност , с цел да дадат късмет на  млади хора  да осъществят фантазиите си и още веднъж да бъдат пълноценни дъщери и синове, съпрузи и съпруги,  майки и татковци.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР